Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Karen Foesenek
12-09-20 15:49:15
Hunter was ongeveer 1,5 toen ik hem uit het asiel haalde. Hij had op straat geleefd. Hoewel hij ook heel lief kon zijn, werd hij snel boos en kon hij mij uit het niets aanvallen, waardoor ik onder de krassen zat. Regelmatig tot bloedens toe. Ik had geen ervaring met katten en wist niet goed wat ik ermee aan moest. Corine is langs geweest, heeft Hunter zijn gedrag geobserveerd en aan de hand hiervan en van onze gesprekken is ze met een aantal adviezen gekomen. Ik leerde hierdoor beter begrijpen wat voor gedrag het was, waar het door kon komen en hoe ik dit tijdig kon signaleren. Onder andere hierdoor, maar ook doordat ik vrij snel hierna door corona thuis ging werken en dus veel bij Hunter was en hij ook veel naar buiten kon is dat vervelende gedrag vrijwel helemaal opgehouden. Waarschijnlijk heeft het vooral geholpen dat Hunter zijn energie beter kwijt kan doordat hij vaker naar buiten kan, maar de handvaten van Corine hebben ook zeker bijgedragen en kunnen in de toekomst wellicht ook nog van pas komen. Ik ben in ieder geval ontzettend blij want ik had niet verwacht dat Hunter zo lief zou worden. Bedankt!
Ankie Schoenmakers
05-07-20 19:32:33
Onze volwassen kater had moeite met het accepteren van de nieuwe kitten in huis. De stress bij onze kat bouwde zover op dat we Tinley hebben ingeschakeld. Corine heeft ons heldere uitleg gegeven en ons begeleid in het herintroduceren van de kitten bij de kater. We hebben veel van haar geleerd over het gedrag van onze katten en de stress signalen. Ze heeft ons met veel geduld en kennis ondersteund in het traject. Helaas heeft het niet mogen baten en bleef onze kater zelfs na maanden zorgvuldig trainen moeite houden met de kitten. Voor de kitten hebben we daarom toch een nieuw huisje gezocht. Onze kater is weer helemaal de blije knuffelkont die hij was.

Corine bedankt voor je goede advies, betrokkenheid en geduld.
Tijger Buddha Yuki
28-05-20 00:11:45
Na een heftige ruzie in december, kon ik mijn katers (Broertjes uit hetzelfde nestje) niet meer samen laten zonder dat ze gingen vechten. De dierenarts adviseerde me om contact op te nemen met Corine.
Het was net voor de kerst, maar toch heeft ze gelukkig tijd kunnen maken om voor de kerst al langs te komen om te helpen. Ze heeft geobserveerd en advies gegeven en toen zijn we met haar het traject ingegaan.
Ik heb heel veel geleerd van haar over het gedrag en de stresssignalen die ze geven. Hiervoor keek ik meer globaal naar de katten, maar nu kijk ik ook naar de kleine details.
We hebben ze langzaam geintroduceerd en haar filmpjes gestuurd zodat ze kon kijken naar hoe de jongens het vonden en de stress signalen en ze gaf tips en advies over hoe en wat verder.
Pas geleden de jongens weer elkaar laten ontmoeten en dat ging goed. Ze willen sinds dat moment eigenlijk niet meer van elkaar af en ze zijn samen weer plak en plak.
Ik ben enorm blij met het resulaat. Ik geniet er enorm van om die 2 weer samen te zien slapen, kroelen en spelen.
Corine zelf is heel begripvol en ze geeft duidelijk en goed advies. Ook is ze heel flexibel in het communiceren. Al met al hebben wij een hele goede ervaring met haar en haar aanpak gehad. Dit is echt iemand met hart voor haar vak.

Heel erg bedankt!
Ria en Piet Bakker
12-02-20 22:33:57
Tijdens een praatje in de dierenwinkel Discus van Gils te Goirle
vertelde wij tegen de eigenaar dat onze Nala-Solo regelmatig
naast de kattenbak haar behoefte deed en daarna verdwaasd
door het huis rende en steeds donkere hoekjes opzocht.
Nala-Solo is een herplaatste poes van 6 jaar waarbij de toenmalige
eigenaar ons vertelde dat zij wel eens wat buiten de kattenbak deed.
Aangezien dat wij geen enkele ervaring hebben met katten doch
wel 32 jaar lang met honden, vroegen wij van Gils wat eventueel
kunnen doen om dit op te lossen.

Hij adviseerde ons contact op te nemen met Corine Vos een
Tinley therapeut.
Na een vragenlijst te hebben ingevuld volgde een nauwgezet huisbezoek
waarbij een plan van aanpak met therapeut, dierenarts en eigenaren
werd vastgesteld.
Na enkele kleine medische en therapeutische behandelingen is
Nala-Solo na ruim 4 maanden weer een gezellige en knuffelende
huisgenoot geworden dank zij de intensieve begeleiding van
Corine Vos.
Namens Nala-Solo de gerustgestelde eigenaren,
Ria en Piet Bakker
C. Wissink
04-02-20 13:46:16
Beste Corine,

Heel erg bedankt voor je hulp. Onze kat maakte de bankstel helemaal stuk door het krabben en was ook regelmatig agressief.
Je hebt ons geleerd om meer naar zijn gedrag te kijken en te analyseren. Daardoor konden we ons gedrag ook aanpassen en de agressiviteit verminderen.
Je hebt ons laten zien dat hij niet graag gepakt wilde worden. Ook hebben we naar alternatieve gezocht om voor hem te krabben ipv de bank.

Bedankt voor je luisterend oor en je oplossingsgerichte aanpak.
Ik zal je zeker aanbevelen!
Volgende
Tonen: 5  10   20