K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
 

Hulp bij gedragsproblemen 

Ik bied diverse diensten om gedragsproblemen bij katten aan te pakken, zie onderstaande bullets. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

  • Telefonisch adviesgesprek bij de eenvoudigere vragen: hoe hou ik mijn kat van het aanrecht? Ik word gek van het miauwen 's nachts: kun je me helpen het te stoppen? Mijn kat eet aan de planten: hoe voorkom ik dat? Ik kan je helpen dit aan te pakken!
  • Preventieadvies als er nog geen probleem is, zoals een baby die geboren gaat worden terwijl je niet weet hoe je kat erop zal reageren. Of een nieuwe kat die volgende maand in huis komt. Met een preventieadvies ben je goed voorbereid.
  • Gedragstherapie. Deze start met een uitgebreide vragenlijst waardoor ik al een basisbeeld krijg van jouw dier. Vervolgens kom ik op huisbezoek om te observeren: de kat(ten), omgeving en interactie tussen de katten en tussen jou en de kat(ten), Daarna krijg je twee maanden telefonische begeleiding. Vaak wordt dit traject ingezet bij agressie, onzindelijkheid, sproeien, angst en ander probleemgedrag. Neem de stap want je verhoogt eigenlijk altijd het welzijn van je dier!"Bedankt dat je ons in deze periode hebt ondersteund, want we waren ten einde raad. Je hebt ons geleerd om wat afstandelijker en objectiever naar onze situatie te kijken en ons de moed gegeven om vol te houden."


Ik ben geaccrediteerd

Ik ben aangesloten bij het SPPD: het Platform van professionele diergedragsdeskundigen. Dit heeft ten eerste als voordeel dat ik vergoed word door dierverzekeraars. Daarnaast hebben klanten de zekerheid dat ik veel ervaring en kennis heb over kattengedrag. Dat komt omdat je aan allerlei voorwaarden moet voldoen, zoals een bepaald aantal consulten per jaar, het volgen van bijscholing en een specifieke opleiding gericht op gedragsadvies. Wij worden hierop gecontroleerd door een onafhankelijk persoon. Kortom: schakel mij in en ik bied kwaliteit.